Världens omärkvärdigaste inlägg...

Vissa saker blir liksom aldrig gjorda. Jag har många sådana saker som bara ligger och ligger och det händer aldrig någonsin att jag, trots alla samvetskval, får ändan ur vagnen och GÖR något!

Som min toalettpappers hållare MOLGER från IKEA. Jag köpte den i samma veva som jag köpte alla andra MOLGER möbler till badrummet sommaren 2010. Sedan hade jag hit en hantverkare som borrade i kaklet för att få upp hyllor och belysning, men han var så himla sölig så jag bad honom aldrig sätta upp pappershållaren och kommer garanterat aldrig anlita honom igen heller! Hållaren har legat gömd i garderoben. Nisse var här och fixade, men honom fick jag dåligt samvete för och bad honom bara ta itu med det viktigaste, dvs inte hållaren...

Sedan har jag klurat för mig själv i långa utläggningar om huruvida man måste borra i kaklet, kan använda befintliga borrhål, osv, osv.

Och nu voila! Biltemas superstarka dubbel häftande tejp löste alla grubblerier!


Om

Min profilbild

Cicci

Letar bostad - IGEN! Har hittills inrett två hem på denna blogg. Snart kommer ett tredje hem att ta form här. Jag måste bara hitta hem först!




RSS 2.0